torstai 24. maaliskuuta 2016

Kotipihan pönöjä nämäkin

Laiska kuvaaja kuvaa ikkunan takaa, mutta kyllä se käy piilokojusta sekin. Toki lasit saisivat olla puhtaat ja kohteiden taustat huolella harkittuja.

Fasaaneja on taas näin keväällä liikkeellä, mutta naaraspuolisten osuus on aika suppea. Ei taida kukko saada kovin isoa haaremia kerättyä, pari kanaa on vain näkynyt.

Harakat kuuluvat myös pihan kevät talviseen elämään. Nyt niitä on ihan sopivasti, vain yksi pariskunta pyörii pihassa, etsien jotain suuhun pantavaa. 
Viime vuonna harakoita saattoi olla iso parvi, rohmuamassa pienempien eväitä. Kaunis lintuhan harakka on ja ensi vuonna toivotan nekin takaisin.

Tämä veijari taitaa taas myllätä välikatossa, kun siihen malliin kuuluu ääniä. Orava on kiusallinen asuinkaveri ja enkä oikein pidä siitäkään, että syö kesäisin sembramännyn siemenet ja pudottelee kävyt nurmikolle. Olisi joskus vielä hauska kuvailla pähkinähakkeja, mutta eihän niille jää yhteen sembraan mitään, kun oravapesua touhuaa puun kimpussa. 

9 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia kuvia! Ja minusta voi ihan hyvin kuvata ikkunan takaa =). Ihanaa pääsiäisen aikaa <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka :) Hyvää Pääsiäistä myös sinulle :)

   Poista
 2. Komea serkkupoika siellä kuvassa:) ja muut kaverit myös:)

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Niinpä tosiaan, serkkupoika! Kiitos Sussi :)

  VastaaPoista
 4. Lasin takaa saa monesti hyviä kuvia! Takuuvarmasti itsekkin olen pääsiäisenä väijyksissä! Tuo vimppa kuva on paras! Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tillariina :) Juuri luin, että kevät alkaa pääsiäisestä, niinpä pitää puhdistaa putket ja asettautua väijymään! Hyvää Pääsiäistä myös sinulle :)

   Poista
 5. Orava jakaa mielipiteitä jo yhdenkin ihmisen päässä ;-)
  Mutta onhan tuo todella suloinen <3

  VastaaPoista
 6. Niin, kyllä ne suloisia on ja eikä niitä raaski häätää mihinkään. Kiva katsella oravan edesottamuksia kun se kirmailee pihalla :)

  VastaaPoista