sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Lintuja,lintuja

Viime aikoina tullut kuvattua lintuja, syystä siitä, että sain pitkän zoomin korjatteelta. Se on ollut jo useamman vuoden, eikä ole koko aikana toiminut automaatti tarkennuksella. Nyt kun se toimii, niin toki sitä testa pitää.


Kalalokit taas haaveilevat perheen perustamista mökkirantaan. Saas nähdä miten käy, viime kesänä oli kolme poikaa ja varmuudella minkki vei kaksi ja kolmaskin tais mennä tuon tappokoneen suuhun.

Näissä kuvissa vielä ollaan onnellisissa odotuksissa. Uros pyytää kalaa ja naaras on tyytyväinen, kun puoliso pitää ruuassa.Varmaankin lokki jo hautoo muniaan, joko rannalla tai sitten jommassakummassa männyssä, sillä pariin tukevaan mäntyynkin kannettiin pesänteko aineksia.

2 kommenttia:

  1. Mukava, että sait objektiivin kuntoon kun on paras aika vuodesta kuvata :) Hauska kuva tuo alimmainen. On kiva katsella, kun tiira- ja lokkirouvat odottavat kala-annoksiaan ja kerjäävät pienellä äänellä, kun puoliso lentää yli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lintujen puuhia on hauska seurata. Sitä kuvittelee oppivansa jotain ja kait sitä oppiikin, tuntemaan niiden tapoja.

      Poista